Негов противник е най-добрият грузински боксьорТервел Пулев излезе срещу най-добрия грузински

...
Негов противник е най-добрият грузински боксьорТервел Пулев излезе срещу най-добрия грузински
Коментари Харесай

Тервел нокаутира противника си още в първия рунд, записа шеста победа

Негов съперник е най-хубавият грузински боксьор

Тервел Пулев излезе срещу най-хубавия грузински боксьор в нова гала-вечер в Германия и записа шеста поредна победа в професионалния бокс в тежка категория. Той като изигра най-бързия си мач досега. Пулев регистрира нокаут против Михаил Куцишвили, и то още в първия рунд. 

Миналата събота той завоюва против украинеца Артьом Редко с механически нокаут в третия рунд в Берлин.



Този път Тервел се боксира в специфична гала-вечер в памет на именития треньор Фриц Здунек. Тя е организира под надпис " В чест на Фриц " в Нойщат-Гвеле, наоколо до Шверин - градът, който в продължение на десетилетия се гордее с най-хубавия клуб по бокс в цяла Германия, управителен от самия Здунек.



Съперник на последния олимпийски медалист в историята на българския бокс е Михаил Куцишвили - боксьор №1 на Грузия, който има 44 победи, 24 от тях с нокаут в професоналната си кариера. Срещата на Тервел Пулев против Куцишвили е главна в гала-вечерта, планувана е за 8 рунда и ще стартира под №5, последна в програмата.

Специален посетител на събитието е и Ули Вегнер - персонален треньор на Кубрат Пулев в " Зауерланд ", който е един от най-близките другари на Фриц Здунек. Редом до Тервел на галата е и Кубрат, който го поддържаше наоколо до кръга и при триумфа над Редко в Берлин.

Фриц Здунек е считан за един от най-хубавите треньори по бокс в историята, както при дилетантите, по този начин и при експертите. Дългогодишен ментор на братята Виталий и Владимир Кличко./ Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР